ANTALYA / KONYAALTI - Konyaaltı Anaokulu

Konyaaltı Anaokulu

Adres
MOLLA YUSUF MAH. 1420 SK. KONYAALTI İLKOKULU BİNASI B BLOK NO 10A KONYAALTI / ANTALYA
Vizyon
Vizyonumuz;okulunu seven,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen;sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duygusu gelişmiş,mutlu,güvenli,sağlıklı,başarılı çocuklar yetiştirmek ve mesleki gücümüzü çocuktan yana kullanmaktır.
Misyon
Misyonumuz;insan sevgisini esas alan bir anlayışla okul öncesi eğitimini gün geçtikçe daha nitelikli kılmak,insanlara sevgiyle yaklaşabilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık, paylaşımcı, çağa yön verebilen kendi alanında lider bireyler yetiştirmek,çocukların düşünmelerini, soru sormalarını, düşündüklerini ifade edebilmelerini, rahatça cevaplar üretebilmelerini destekleyici ortamlar oluşturmak,çocukların özgürce deneyimler kazanabilmelerine, problem çözebilme becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeye uygun eğitim ortamları oluşturmak;sınıf, araç- gereç, bahçe, oyun ve spor alanlarının fiziksel donanımlarını arttırmak ve bunların kalitesine önem vermektir.
KLİMA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
l/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe kaymakamlık merkezine uzaklık:2,5 km İl Valilik merkezine uzaklık :11 km